Wat is de FLOW methode en welke voordelen heeft het voor jou als ondernemer?

Stop met brandjes blussen en start weer met ondernemen. Als Online Business Partner ondersteun ik snelgroeiende ondernemers die minder zelf willen doen om opnieuw in de rol van CEO stappen. Hiervoor heb ik mijn eigen FLOW-methode ontwikkeld. Met behulp van deze methode zorg ik er samen met mijn klanten voor dat ze in 4 stappen hun doel weer scherp krijgen en het gevoel ‘overwhelmed’ te zijn, kwijtraken.

Free Yourself

Je bent ooit gestart met ondernemen omdat je een droom had. Op zorgvuldige wijze heb je je bedrijf opgebouwd en verder uitgebreid. Inmiddels ben je behoorlijk wat stappen verder, maar ben je dat gevoel van vrijheid, en misschien zelfs het plezier in ondernemen, kwijtgeraakt. Het voelt alsof je alleen nog bezig bent met micromanagen. De allereerste stap van mijn FLOW-methode heet daarom ‘Free Yourself’. We gaan ervoor zorgen dat je weer overzicht krijgt, elimineren en automatiseren processen en bekijken welke taken we kunnen delegeren.

Lead Your Team

Welke teamleden heb jij inmiddels om je heen verzameld? Wat zijn precies hun taken en op welke manier vindt aansturing plaats? Zijn er nog expertises die ontbreken in je team? Samen gaan we op zoek naar antwoorden op bovenstaande vragen. Zodat je de juiste mensen om je heen verzameld, die je helpen om je doelen te bereiken. Daarnaast zorgen we ervoor dat op basis van KPI’s de prestaties van het team meetbaar worden gemaakt.

Optimize Your Business

Zodra we aan de slag zijn gegaan met je processen en het team, gaan we je business optimaliseren. We creëren een solide basis, waarin je weer overzicht hebt, de kosten stabiel en helder zijn en je klaar bent om volgende stappen te nemen. Zodat je je onderneming verder kunt laten groeien en er ruimte is voor nieuwe plannen.

Welcome Your Success

Geniet van de manier waarop jouw business nu flowt! Je ervaart meer vrijheid, meer werkplezier, je houdt jezelf weer bezig met ondernemen en maakt mooie plannen voor de toekomst. Exact de dingen waar je energie van krijgt!

Wil jij gaan ondernemen vanuit FLOW? Gun jezelf een Online Business Partner. Ik ben een praktische coach voor ondernemers, en help je om weer grip te krijgen op je bedrijf. Zodat je niet hoeft te kiezen tussen een succesvol zijn of privé een leuk leven leiden. Laten we kennismaken en plan hier een gratis en vrijblijvend gesprek in.

Hi ik ben Manon Kamp

Online Business Partner & Strateeg. Empowering jouw next level door mindshifts & automations. Verbinder van experts & systemen voor groei.

Favoriete tools

GRATIS Power Tools Cheatsheet

Duurzame groei dankzij geautomatiseerde processen

Ontdek…

  • Welke processen jij binnen jouw bedrijf zo snel mogelijk kan automatiseren, waardoor er meer tijd overblijft voor jou om aan je bedrijf te werken.
  • Hoe je binnen jouw bedrijf tijd en kosten bespaart dankzij automatiseren.
  • Door inzicht in jouw processen en systemen, merk je al snel waar nog meer optimalisatie mogelijkheden binnen jouw bedrijf zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.