Over Manon
jouw online business partner & strateeg

Aangezien je hier nu bent, mag ik aannemen dat je een gepassioneerde ondernemer bent met een duidelijke missie, maar je weet niet hoe je zelf alle ballen in de lucht kan blijven houden. Terwijl je keihard aan het groeien bent, eventueel al een virtueel team om je heen hebt verzameld, doe je eigenlijk nog teveel zelf.

…komt dit je bekend voor?

Dan zit je hier goed! Maar voor we het over jouw wensen hebben, eerst iets meer over mij…

Mijn naam is Manon Kamp en ik ben de katalysator die ondernemers in staat stelt om uit de implementatiemodus te stappen en vanuit hun zone-of-genius te ondernemen. Hey leider!

Vanuit mijn rol als online business partner & strateeg, ben ik dol op systemen en details die ervoor zorgen dat processen in kaart gebracht worden. Het is mijn missie om samen met jou een rotsvaste basis op te bouwen, je team te laten groeien en je bedrijf te vergroten! Zonder jouw plezier of gevoel van vrijheid te verliezen.

Om je een kijkje te geven in mijn persoonlijkheid, heb ik de Kolbe-A test gedaan. Zodat je kan zien of mijn karakter past bij jou, als ondernemer, en jouw bedrijf.

Volgens Kolbe-A ben ik: 5-7-5-3. Dit betekent voor jou dat ik: een feitenzoeker en opvolger ben. Met talent voor organiseren en het stellen van prioriteiten.Ik krijg energie van systemen ontwerpen en integreren. Zodat ik je kan helpen om tijd te besparen en meer ruimte te krijgen voor dat waar jij energie van krijgt.

Is dat waar jij behoefte aan hebt?

Verander je plan, niet je doel!

Jouw zaken geregeld

Als samenwerkingspartner en online business strateeg ben ik degene die alles, maar dan ook echt alles, voor je regelt, zodat jij alle ruimte krijgt om te doen wat je wil doen en waar JIJ goed in bent.
Mijn doel is dat jij alleen nog maar bezig hoeft te zijn met je visie, je missie en je content.

That’s it.

Een ‘next level’ versie van jouw bedrijf.
Alle “randzaken” halen we van je bord af.
Met alleen maar experts in je virtuele team.
En een betrouwbare rechterhand om alle uitvoerende zaken uit handen te nemen en te delegeren.

Hoe we dit doen? We starten met het implementeren, van zoveel mogelijk, geautomatiseerde systemen, gooi alle — maar dan ook ALLE — processen in standaard processen en maken gebruik van de juiste tools. Ik zorg voor overzicht, inzicht en eenvoud.

Denk even met me mee…

Neem dit in gedachte:
Nu jouw bedrijfssystemen zijn georganiseerd, gestroomlijnd en geautomatiseerd, is de basis gelegd om jouw team te laten groeien en activiteiten op te schalen.

Stel je eens voor:
Je hebt unieke warme klantervaringen waar je altijd van hebt gedroomd.

Visualiseer dit gevoel:
Je voelt je zelfverzekerd met een goede basis voor jouw volgende lancering, wetende dat de details en deadlines worden beheerd door iemand die net zoveel om jouw bedrijf geeft als jijzelf.

Hoe zou het zijn als:
Je meer ademruimte hebt om je te concentreren op het grotere geheel, maar ook meer tijd om door te brengen met de mensen die er echt toe doen.

Dit is de situatie die ik voor jou faciliteer als online business partner. Interessant?

Snak jij ook naar meer overzicht, structuur en focus, zodat je weer ruimte voelt voor groei en meer plezier ervaart in je business en leven?