Mijn Favoriete Tools

Om je business succesvol en efficiënt te laten draaien, zet je handige tools in. Hier deel ik mijn 10 favorieten. Doe er je voordeel mee en bespaar tijd, geld en energie. Die je dan weer in andere taken kunt steken om je business verder te laten groeien. Win-win!

MoneyBird

Een boekhoudpakket voor kleine en middelgrote ondernemers. Je volledige boekhouding kun je gemakkelijk bijhouden met Moneybird.

Google Workspace

Google is veel meer dan een zoekmachine. Ga gebruikmaken van de opslag en het delen van documenten in Google Drive. Ideaal als je werkt met een team en ook voor jezelf, want dankzij de cloudopslag bespaar je ruimte op je harde schijf en verklein je het risico dat er iets kwijtraakt.

Activecampaign / Mailblue

Dé tool voor e-mailmarketing en het automatiseren van marketing en verkoop. Maakt bovendien je klantreis inzichtelijk en fungeert als CRM-systeem.

Plug & Pay

Plug & Pay is een online betaalsysteem waarmee jij gemakkelijk jouw online diensten of producten kunt verkopen. Binnen enkele minuten ben jij klaar om te starten!

LASTPASS

LastPass maakt het delen van wachtwoorden tussen teamleden nog gemakkelijker. Je hoeft niet langer documenten rond te laten gaan en continu veranderde wachtwoorden aan te passen.

Canva

Documenten die er professioneel, gepersonaliseerd en gelikt uitzien maak je met Canva. Van offertes tot Instagram posts en stories: de mogelijkheden zijn bijna eindeloos en het programma is lekker gebruiksvriendelijk.

Later

Optimaliseer je social media beheer met Later’s app voor Instagram, TikTok, Facebook, Pinterest, LinkedIn en Twitter/X, en bespaar kostbare tijd door onderweg berichten op te nemen en te bewerken voor alle platforms.