The Switch met Manon

Maak de omslag binnen (en met) jouw bedrijf!

Ben jij je de bottleneck in jouw bedrijf? Ontdek in 3 uren welke strategieën & tools je nodig hebt om jezelf niet langer in de weg te zitten en moeiteloos door te groeien!

Je bedrijf loopt goed, maar… het opschalen gaat niet van harte. Je raakt verstrikt in alle systemen en processen. Het staat niet als een huis, waardoor je eigenlijk iedere keer het wiel opnieuw uitvindt. En je doet stiekem nog steeds veel te veel zelf. Hoe fijn zou het zijn als je inzicht krijgt in wat je mag elimineren, automatiseren én delegeren?

Dan is The Switch echt iets voor jou. We beoordelen wat werkt en wat niet en maken een plan voor duurzame groei vanuit efficiëntie en structuur. Zodat je kan stoppen met de dagelijkse processen continu opnieuw uitvinden, ieder teamlid weet wat jij van hen verwacht en jij weer lekker door kan groeien vanuit jouw visie een voorwaarden.

Free Yourself!

Mijn bedrijf loopt goed, maar…

Ik ervaar onrust:

R

door gebrek aan vrijheid

R

door gebrek aan overzicht

R

door gebrek strategie

R

door gebrek aan inzicht interne processen

R

door gebrek aan juiste systemen

Ik wil graag:

R

meer rust en focus dankzij een heldere plan!

R

inzicht in mijn visie en waarden: waarom doe ik wat ik doe

R

mijn stoppen met brandjes blussen

R

het gevoel van vrijheid ervaren

R

mijn bedrijf als geoliede machine

Meet your mentor?

Mijn naam is Manon Kamp en ik ben de katalysator die uitgeputte ondernemers in staat stelt om uit de implementatie modus te stappen en vanuit hun zone-of-genius te ondernemen. Hey CEO!

Dance, love, sing, live

Ik ervaar vrijheid door keuzes te maken die mij en mijn gezin dienen. Spontane dagen op het strand hier vlakbij, weg in eigen land met onze gepimpte caravan of heerlijke vakanties in het buitenland voor zowel skien als zonnen. Ik vraag mijzelf iedere keer af: welke keuze ligt in lijn met mijn waarden en visie? En dit is ook wat ik mijn klanten meegeef binnen mijn aanbod.

Vanuit mijn rol als online business partner, ben ik dol op systemen en details die ervoor zorgen dat processen in kaart gebracht worden. Het is mijn missie om samen met jou een rotsvaste basis op te bouwen, je team te laten groeien en je bedrijf te vergroten! Zonder jouw plezier of vrijheid te verliezen.

Ben jij klaar voor groei en wil jij meer rust en focus ervaren?

Boek dan nu jouw Like a Boss VIP dag en ontdekt hoe jij vanuit structuur en rust kan gaan werken, zodat je verdient wat je waard bent en de vrijheid ervaart waarvoor je ondernemer bent geworden.

The Switch

€ 795

R

3 uur ononderbroken Zoom call met Manon

R

Een audit van jouw huidige systemen en strategieën

R

De antwoorden op zoveel vragen die je kunt stellen in 3 uur, van automatiseringen tot systemen, onboarding & offboarding van klanten, aannemen en ontslaan, en alles daartussenin!

R

Een volledige beoordeling van de huidige technische platforms die je gebruikt, of ze aan jouw behoeften voldoen, en hoe het nog efficiënter kan.

R

Een op maat gemaakt actieplan van 3 maanden, welke je tijdens deze sessie samen met Manon maakt.

R

Een week e-mailondersteuning.

In twee keer

€ 400

In een keer

€ 795

In drie keer

€ 270

Let op: koop met het e-mailadres dat je wilt gebruiken om je aan te melden voor de call en waarop je alle relevante materialen en instructies wilt ontvangen!