Samenwerken

Mis je het overzicht en de structuur? Loop je tegen het maximum van je uren aan? Maar wil je wel doorgroeien naar het volgende niveau?
Laat mij je helpen, zodat je meer impact maakt en meer plezier krijgt in het runnen van je business.

Als online business manager is het mijn missie om ambitieuze online ondernemers te helpen groeien, door hun onderneming vanuit focus en efficiëntie in te richten. Zodat je weer plezier krijgt in het runnen van je bedrijf, ruimte voelt om te groeien én meer vrijheid ervaart.

Verander je plan, niet je doel!

Mijn bedrijf loopt goed, maar…
Je hebt een goedlopend bedrijf (€200.000+ omzet) met een missie en jouw team groeit, perfect zou je zeggen! Meer omzet en minder zelf doen. Maar niets is minder waar. Ondanks die groeistappen worden jouw uren schaarser en moet je nog steeds zelf alle ballen in de lucht houden.

Want ja, je moet een team managen, je ziet de kosten groeien en verhoogt daardoor je omzetdoelstellingen om het rendabel te houden en dat zorgt ervoor dat je keuzes maakt waar je eigenlijk niet achterstaat. Het leven dendert in een sneltreinvaart aan je voorbij…

De kans is groot dat je regelmatig denkt:
– Waar is mijn gevoel van vrijheid?
– Wat is er gebeurd met mijn visie?
– Waarom doe ik ondanks een team alsnog van alles zelf?

Dan is het tijd om het roer om te gooien. Als ondernemer mag jij de rol van CEO pakken in jouw business. En op de stoel gaan zitten van een visionair.

Want hoe fijn zou het zijn als…
– de dagelijkse processen niet continu opnieuw worden uitgevonden?
– ieder teamlid precies weet wat er van hen verwacht wordt?
– elke (dagelijkse) beslissing ook van en voor jouw team vanuit jouw visie en waarden worden genomen?
– en vooral: jij weer tijd hebt voor creëren en groeien vanuit JOUW visie en voorwaarden?

Dit zijn allemaal dingen die ik als online business manager en strategisch partner voor jou faciliteer. Ik zorg voor inzicht, focus en structuur. Oftewel: jouw zaken geregeld, zodat jij kan doen waar jij energie van krijgt, ruimte voelt om te groeien én voldoende vrijheid hebt om te genieten van het leven.

I’ve got your back!

Vanuit mijn rol als online business manager, ben ik dol op systemen en details die ervoor zorgen dat processen in kaart gebracht worden. Het is mijn missie om samen met jou een rotsvaste basis op te bouwen, je team te laten groeien en je bedrijf te vergroten! Zonder jouw plezier of vrijheid te verliezen.

Gaan wij samenwerken, dan werken wij vanuit een 100-dagen-plan. In deze 100 dagen gaan wij elimineren, automatiseren en delegeren. Met als resultaat:

  • Jouw bedrijfssystemen zijn georganiseerd, gestroomlijnd en geautomatiseerd.
  • Een sterke fundering om jouw team te laten groeien en activiteiten op te schalen.
  • Je hebt unieke warme klantervaringen waar je altijd van hebt gedroomd.
  • Je voelt je zelfverzekerd met een goede basis voor jouw volgende lancering, wetende dat de details en deadlines worden beheerd door iemand die net zoveel om jouw bedrijf geeft als jijzelf.
  • Je hebt meer ademruimte om je te concentreren op het grotere geheel, maar ook meer tijd om door te brengen met de mensen die er echt toe doen.

Stop met alles zelf te moeten doen en vraag hulp waar je die nodig hebt.
Voorbereiding is de sleutel tot succes.
Zodat jij kan doen waar jouw passie ligt en je bedrijf lekker door kan groeien.

Mijn belofte vs. jouw investering:

Als samenwerkingspartner en online business manager ben ik degene die alles, maar dan ook echt alles, voor je regelt, zodat jij alle ruimte krijgt om te doen wat je wil doen en waar JIJ goed in bent.
Mijn doel is dat jij alleen nog maar bezig hoeft te zijn met je visie, je missie en je content.

That’s it.

Een 2.0 versie van jouw bedrijf.
Alle “bijzaken” halen we van je bord af.
Met alleen maar A-spelers in je virtuele team.
En een betrouwbare rechterhand om alle uitvoerende zaken uit handen te nemen en te delegeren.

Hoe we dit doen? Ik gooi alles — maar dan ook ALLES — in systemen, processen en tools. Ik zorg voor overzicht, inzicht en eenvoud. Ik manage jouw bedrijf & jouw team.

LEVEL 1: 20 UUR P/M
KOSTEN? € 2.400,- ex BTW

LEVEL 2: 24 UUR P/M
KOSTEN? € 2.880,- ex BTW

LEVEL 3: 28 UUR P/M
KOSTEN? € 3.230,- ex BTW

Dit is inclusief:

PROJECTMANAGEMENT

Get Your Day Back

Verdwaal je dagelijks in alle werkzaamheden die gekoppeld zitten aan een project? Zijn de deadlines troebel en kun je het punt maar niet vinden waar je het overzicht had? Dan is deze service iets voor jou. Laat mij de deadlines bewaken en de taken delegeren. Zodat jij je weer kan richten op de strategie en het laten groeien van jouw bedrijf.

TEAM MANAGEMENT

Ga Niet Van Meeting Naar Meeting

Dagelijks inchecken met je team om ervoor te zorgen dat projecten op schema liggen, of hoe de resultaten zijn van de lopende campagnes? Dit kost je teveel tijd.
Stop met het houden van vergaderingen over toekomstige vergaderingen en laat mij het team op het goede spoor houden. Zodat jij niet hoeft te micromanagen én de proactieve teamspirit hoog blijft.

SYSTEMEN & AUTOMATISERING

Stop Met Het Wiel Opnieuw Uitvinden

Wanneer je voor elke prospect opnieuw een offerte opstelt, of elke nieuwe medewerker anders opleidt dan de vorige, wordt het tijd om een groot deel van jouw tijd terug te verdienen. Door processen te maken en te automatiseren, bespaart het je tijd, geld en hoofdpijn.

Klaar om te groeien vanuit focus en structuur?