Boek nu snel een plekje voor de OWN IT! mastermind voor online ondernemers

Ben jij al een paar jaar aan het ondernemen en toe aan de volgende groeistap? Loop je tegen je grenzen aan, maar weet je niet zo goed hoe je hier iets aan kunt doen? Je bent immers gewoon druk aan het ondernemen en elke dag hard aan het werk. Daardoor voelt het alsof je weinig tot geen tijd hebt om eens uit te zoomen en naar je business te kijken. Laat staan je bedrijf te laten groeien of nieuwe producten en diensten in de markt te zetten. Omdat je zo veel zelf doet en er elke dag mee bezig bent, is het af en toe lastig om met een frisse blik nieuwe plannen te maken. Of eens kritisch alle processen onder de loep te nemen. 

Wat jij nodig hebt, is een ervaren coach die jou helpt om als ondernemer meer impact te maken en (weer) plezier te krijgen in het runnen van je business. Boek snel een plekje in mijn OWN IT! mastermind voor online ondernemers. We starten in januari 2024. Samen met mij ga je aan de slag met het efficiënter maken van je business, op alle vlakken. Het resultaat? Meer inzicht, meer grip, meer rust, meer nieuwe ideeën en meer impact!

OWN IT! mastermind voor online ondernemers

Vanaf januari 2024 gaat de OWN IT! mastermind van start. Een perfecte manier om je nieuwe ondernemersjaar met hernieuwde energie te starten. Je kunt kiezen uit een traject van 1, 3 of 12 maanden. Samen richten we ons op het behalen van je doelen. Want je hoeft het echt niet allemaal alleen te doen! We kijken vooruit naar je plannen voor komend jaar en zorgen ervoor dat de juiste acties en middelen worden ingezet om die te behalen. Ben jij klaar om next level te gaan met je bedrijf? Dan is de OWN IT! mastermind iets voor jou. Naast mijn begeleiding, krijg je de kans om te brainstormen met mede-ondernemers of experts, zodat je weer geïnspireerd raakt en vol mooie ideeën je bedrijf verder laat groeien. 

Meld je nu aan!

Stop met jezelf en je bedrijf klein te houden. De OWN IT! Mastermind is jouw call om in actie te komen. Onder mijn begeleiding, want ik weet als geen ander hoe belangrijk jouw bedrijf voor je is en dat je dagelijks keihard je best doet om alle ballen hoog te houden. Je kunt kiezen uit een traject van 1, 3 of 12 maanden persoonlijke coaching. Samen komen we tot een strategisch actieplan en heb jij weer haarscherp voor ogen wat je nodig hebt om je doelen te behalen. 

Lees hier meer over de OWN IT! mastermind en meld je snel aan!

Als Online Business Manager help ik online ondernemers en coaches om te ondernemen vanuit passie en energie, terwijl ze meer omzet en winst behalen in minder tijd. Samen met jou bekijk ik welke huidige systemen en processen er binnen je bedrijf zijn, we brengen je groeidoelstellingen en online ambities in kaart en maken een concreet actie- en stappenplan. Als sparringpartner help ik je bedrijf naar een next level!

Hi ik ben Manon Kamp

Online Business Partner & Strateeg. Empowering jouw next level door mindshifts & automations. Verbinder van experts & systemen voor groei.

Favoriete tools

GRATIS Power Tools Cheatsheet

Duurzame groei dankzij geautomatiseerde processen

Ontdek…

  • Welke processen jij binnen jouw bedrijf zo snel mogelijk kan automatiseren, waardoor er meer tijd overblijft voor jou om aan je bedrijf te werken.
  • Hoe je binnen jouw bedrijf tijd en kosten bespaart dankzij automatiseren.
  • Door inzicht in jouw processen en systemen, merk je al snel waar nog meer optimalisatie mogelijkheden binnen jouw bedrijf zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.