OWN IT! – MASTERMIND

Neem eigenaarschap binnen jouw bedrijf

Welkom bij OWN IT!, de mastermind die jou helpt om als ondernemer meer impact te maken én meer plezier te krijgen in het runnen van je business. Door maandelijks in te checken, te reflecteren en vanuit planning en bijbehorende acties jouw bedrijf te leiden, zal je vanuit flow en continuïteit je doelen behalen.

Met OWN IT! krijg je de kans om maandelijks te reflecteren op je onderneming, vooruit te kijken, te plannen en je doelen en acties te implementeren. Daarnaast kan je ook nog brainstormen met een mede-ondernemer en/of (gast) expert om je bedrijf nog verder te laten groeien.

Dus als jij klaar bent om je onderneming naar het volgende niveau te tillen en meer plezier te krijgen in het runnen van je business, meld je dan nu aan voor OWN IT!

“Minder doen voor meer resultaat”

Herken je dit:

 • Heb je het gevoel dat je vastzit en je weet niet hoe je nog verder kan groeien. Je wilt graag nieuwe ideeën en inzichten, maar weten niet waar ze moeten beginnen.
 • Vind je het lastig om regelmatig ruimte te maken voor jouw groei en heb je het gevoel dat je stilstaat in jouw ontwikkeling.
 • Je wilt graag doorgroeien, maar denk je dat je hier geen tijd voor hebt.
 • Verlies jij jezelf in de waan van de dag en ben je adhoc bezig met het blussen van de continue brandjes die daarbij komen kijken.
 • Voel je je gefrustreerd omdat je niet de controle hebt over jouw bedrijf en heb je het gevoel dat je geleefd wordt.
 • Ben jij je bewust van de mogelijkheden tot groei die je laat liggen. Je wilt graag groeien, maar heb je het idee dat je hier geen grip op hebt.
 • Heb jij het idee dat je geen tijd (vrijmaakt) hebt, en voel je je gefrustreerd omdat je het gevoel hebt dat je kansen mist, omdat je niet de tijd hebt om je hierop te focusse

Hoe zou het zijn als…

 • Je maandelijks de mogelijkheid krijgt om te reflecteren op je onderneming. Dit kan helpen om vastgelopen ideeën los te maken en nieuwe inzichten te verkrijgen.
 • Je maandelijks de hulp krijgt om vooruit te kijken en te plannen. Door te werken vanuit planning en strategie, zodat je meer grip zal krijgen op je bedrijf en doelgericht te werk gaan.
 • Je maandelijks de hulp krijgt om je doelen en acties te implementeren. Dit zal je helpen om uit de waan van de dag te komen en je bedrijf te leiden vanuit planning en strategie.
 • Je maandelijks de mogelijkheid krijgt om te brainstormen met een divers netwerk en/of (gast) experts. Dit kan helpen om nieuwe ideeën en inzichten te krijgen en je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.
 • Je maandelijks de mogelijkheid krijgt om een gestructureerde aanpak te creëren om te groeien. Dit kan helpen om regelmatig ruimte te maken voor je groei en controle te krijgen over je bedrijf.
 • Je maandelijks de mogelijkheid krijgt om jezelf een dag uit te roosteren en te investeren in de groei van je bedrijf. Dit kan helpen om kansen niet te missen en je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Wat zal je ervaren?

Na het volgen van OWN IT! zal je als ondernemer verschillende positieve veranderingen ervaren…

✨ Meer impact:
 Je zult meer impact maken met je bedrijf. Door maandelijks te reflecteren, vooruit te kijken en te plannen, kun je doelgericht te werk gaan en je bedrijf naar het volgende niveau tillen.

✨ Meer plezier: 
Je zult meer plezier krijgen in het runnen van je business. Door gestructureerd te werken en controle te krijgen over je bedrijf, kun je meer ontspannen en genieten van het ondernemerschap.

✨ Meer grip:
Je zult meer grip krijgen op je bedrijf. Door te werken vanuit planning en strategie, weet je welke acties nodig zijn en kun je adhoc werken verminderen en de controle terugnemen.

✨ Meer (nieuwe) ideeën:
Je zult nieuwe ideeën en inzichten opdoen. Door te brainstormen met gelijkgestemden en/of (gast) experts, kun je inspiratie opdoen en je bedrijf naar het volgende niveau tillen.

✨ Meer focus:
Je zult meer focus hebben op je groei. Door regelmatig ruimte te maken voor je groei, kun je gericht werken aan het behalen van je doelen.

✨ Meer rust:
Je zult meer rust hebben in je hoofd. Door gestructureerd te werken en controle te krijgen over je bedrijf, kun je stress verminderen en meer ontspannen.

Inhoud traject:

Stop met jezelf en jouw bedrijf klein te houden…

Ben jij als ondernemer al een paar jaar bezig met je onderneming en ben je toe aan een volgende groeistap?

Own It! ⭐️ 1, 3 of 12 maanden

 • Maandelijks: Online via Zoom
  In maandelijkse sessies neem ik je mee in jouw eigen dag als CEO en werken wij aan jouw bedrijf. We blikken kort terug, kijken wij vooruit naar de komende periode, is er alle ruimte om te brainstormen met gelijkgestemde en is het mogelijk om vooraf een hotseat vraag in te sturen. Ook schuift er regelmatig een gastexpert aan.

 

 • Elk kwartaal: Live dag
  Tijdens onze kwartaalsessie is er ruimte voor reflectie, implementatie, brainstormen en het maken van je planning. Een samenwerkdag waarin wij starten met reflectie op de afgelopen periode en gedurende de dag de planning opmaken en gaan implementeren.

OWN IT! – MASTERMIND

€ 3.500,-

Meer impact maken én meer plezier krijgen in het runnen van je business!

R

Persoonlijk coaching

R

Een concrete strategie én actieplan om jouw haarscherpe doelen te behalen

R

Een groep van gelijkgestemden waar je bij terecht kan voor praktische vragen en tips

R

Heerlijke helderheid en focus. Rust in je hoofd! 

R

Vanuit energie jouw bedrijf leiden

R

Weg met het gevoel van overwhelm, door gebrek aan overzicht

R

Structureren, versimpelen en systematiseren van jouw grootste dromen en ambities

R

1x per maand AAN jouw bedrijf werken

OWN IT!
MASTERMIND

live dag: 8 januari 2024

€ 495

Of betaal in 2 termijnen

OWN IT! – MASTERMIND
12 maanden

In een keer

€ 3.500

Of betaal per 1 of 3 maanden

* Ontvang 2 maanden gratis, wanneer je in 1x betaald