Wat houdt de seamless scaling methode precies in?

Je business succesvol en zo goed als zorgeloos runnen, is dat echt mogelijk? Als je gebruikmaakt van de juiste tools en alles goed op elkaar afstemt, durf ik te beweren dat het antwoord op deze vraag bijna altijd ‘ja’ is. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt dat processen en systemen naadloos op elkaar gaan aansluiten. Je hoeft dan niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Het gaat er zelfs voor zorgen dat je acties vanzelf voor je gaan werken. Natuurlijk betekent dit niet dat je helemaal achterover kunt leunen, toch maakt het je leven als ondernemer een stuk rustiger. Minder stress, meer resultaat en vooral balans: daar draait de seamless scaling methode om.


Minder doen – meer resultaat

Je bedrijf loopt goed, je hebt een team om je heen gebouwd en de omzet groeit nog steeds.
Toch heb jij jezelf compleet onmisbaar gemaakt binnen je eigen onderneming. Helemaal niet gek trouwens. Dit is een typische valkuil van veel gepassioneerde ondernemers. Toch loop je tegen je eigen plafond aan, zowel qua werkuren als de zin om continu ‘aan’ te staan. Dat kan ook helemaal de bedoeling niet zijn. En het is dus ook helemaal niet nodig. Je gevoel van vrijheid, misschien wel een van de redenen dat je ooit gestart bent met ondernemen, is langzaam verdwenen. Herkenbaar? Dan is het tijd om NU in te grijpen, minder te gaan doen en meer resultaat te behalen. Plus je plezier in het runnen van je bedrijf terug te krijgen.


Simplify your business

De seamless scaling methode is erop gericht om je business simpeler te maken. Klinkt gek hè? Maar simpeler betekent vooral slimmer. Door systemen en processen beter in te richten en op elkaar af te stemmen, ontstaat een helder overzicht van alle to-do’s. Dat geeft rust en scheelt in de meeste ondernemingen, heel veel tijd. Overigens hoort ook een gezonde werk- privé balans hierbij. Want continue stress ervaren over het verdelen van je tijd, werkt ook door in het runnen van je bedrijf. Vaak kunnen taken gebundeld worden, systemen beter ingericht en experts worden ingehuurd. Waardoor uiteindelijk veel meer uren beschikbaar komen voor het laten groeien van je business.

Wil jij van dat vervelende gevoel af je steeds overwhelmed te voelen? Wil je meer verdienen in minder tijd en rust en plezier ervaren als CEO van je bedrijf? Dan is mijn Business Simplifier traject jou op het lijf geschreven! In een halfjaar tijd onderneem je weer vanuit passie en energie. Omdat je weet dat alles op rolletjes loopt en er ruimte is gekomen om door te groeien. Het is uiteindelijk altijd de juiste combinatie tussen mindset en slimmer ondernemen.


Hi, ik ben Manon. Als Online Business Manager help ik online ondernemers en coaches om te ondernemen vanuit passie en energie, terwijl ze meer omzet en winst behalen in minder tijd. Geloof me, ik ben als ervaringsdeskundige bekend met alle ondernemers-struggles.
Samen bekijken we welke huidige systemen en processen er binnen je bedrijf zijn, we brengen je groeidoelstellingen en online ambities in kaart en maken een concreet actie- en stappenplan. Als sparringpartner help ik je bedrijf naar een next level!

Hi ik ben Manon Kamp

Online Business Partner & Strateeg. Empowering jouw next level door mindshifts & automations. Verbinder van experts & systemen voor groei.

Favoriete tools

GRATIS Power Tools Cheatsheet

Duurzame groei dankzij geautomatiseerde processen

Ontdek…

  • Welke processen jij binnen jouw bedrijf zo snel mogelijk kan automatiseren, waardoor er meer tijd overblijft voor jou om aan je bedrijf te werken.
  • Hoe je binnen jouw bedrijf tijd en kosten bespaart dankzij automatiseren.
  • Door inzicht in jouw processen en systemen, merk je al snel waar nog meer optimalisatie mogelijkheden binnen jouw bedrijf zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.