Slimmer online ondernemen: zo behaal je meer omzet in minder tijd


Loopt je bedrijf goed, maar merk je dat je vastloopt omdat je niet weet waar je de tijd vandaan moet halen voor verdere groei? Toen je vol enthousiasme startte met je bedrijf, had je niet verwacht dat je na verloop van tijd opgeslokt zou worden door alle dagelijkse beslommeringen. Die de groei van je onderneming inmiddels behoorlijk in de weg staan. Om alle ballen hoog te houden, sta je namelijk altijd ‘aan’. De ene taak is nog niet afgerond, of de volgende wacht alweer op je. Je plezier in het ondernemen begin je langzaam te verliezen en die enorme passie die je had, dooft langzaam uit. Kortom: het is tijd voor verandering. Geloof mij, je bent echt niet de enige succesvolle online-ondernemer die hiermee worstelt. Door je business op verschillende onderdelen aan te passen en een aantal slimme investeringen te doen, is het écht mogelijk om meer omzet in minder tijd te behalen. En tegelijkertijd met (hernieuwd) plezier te werken aan je doelen!


Duurzame strategie voor groei

Je bent ooit je bedrijf gestart vanuit een bepaald idee, een visie of een droom. Dat was in de begintijd meer dan voldoende motivatie om keihard te werken aan het bereiken van je doelen. Als je business eenmaal draait, krijg je vooral te maken met de dagelijkse realiteit. Taken die nu eenmaal uitgevoerd moeten worden, soms een harde deadline hebben en randzaken zoals administratie die enorm veel tijd opslokken. Wat bij jou ontbreekt is een duurzame strategie voor groei. Een fundament dat zo sterk staat als een huis en van waaruit je verder kunt bouwen aan je bedrijf. Pas als dat in beton is gegoten, kun je in minder tijd meer omzet genereren. En dat vuurtje, die passie je hebt voor wat je doet, verder aanwakkeren. Bovendien is er ineens weer ruimte voor creativiteit.

Meer rust, meer omzet, meer tijd voor jezelf

Ondanks alle uren die je werkt, zie je de omzet van je bedrijf niet keihard groeien. Wat je wel ziet toenemen, is je stresslevel. Wat jij nodig hebt, is meer rust. Maar hoe ga je dat nu creëren zonder dat het ten koste gaat van je omzet en winst? Schakel hulp van buitenaf in om dat eerdergenoemde fundament oersterk te maken. Zodat je weer tijd voor jezelf hebt, je plezier in het ondernemen herontdekt en tegelijkertijd het vertrouwen hebt dat het wel goed zit met al die mooie plannen en je financiële situatie.

Als Online Business Partner help ik online ondernemers en coaches met het ‘like a boss’ programma om weer te ondernemen vanuit passie en energie, terwijl ze meer omzet en winst behalen in minder tijd. Samen met jou bekijk ik welke huidige systemen en processen er binnen je bedrijf zijn, we brengen je groeidoelstellingen in kaart en maken een concreet actie- en stappenplan. Kies uit een intensief dagprogramma of langere begeleiding van een halfjaar. Als sparringpartner help ik je bedrijf naar een next level!

Lees hier meer over het ‘Like a Boss’ traject

Hi ik ben Manon Kamp

Online Business Partner & Strateeg. Empowering jouw next level door mindshifts & automations. Verbinder van experts & systemen voor groei.

Favoriete tools

GRATIS Power Tools Cheatsheet

Duurzame groei dankzij geautomatiseerde processen

Ontdek…

  • Welke processen jij binnen jouw bedrijf zo snel mogelijk kan automatiseren, waardoor er meer tijd overblijft voor jou om aan je bedrijf te werken.
  • Hoe je binnen jouw bedrijf tijd en kosten bespaart dankzij automatiseren.
  • Door inzicht in jouw processen en systemen, merk je al snel waar nog meer optimalisatie mogelijkheden binnen jouw bedrijf zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.