Recap 2023 – avontuur, liefde en groei

We zijn inmiddels een paar weken onderweg in het nieuwe jaar. Voor mij voelt het alsof ik weer start met een blanco pagina en de wereld in 2024 aan mijn voeten ligt. De jaarwisseling was voor mij ook een reden om terug te blikken op 2023. In deze recap neem ik jullie mee in mijn jaar. Een jaar dat zowel privé als zakelijk vol hoogtepunten zat, maar ook met de nodige uitdagingen gepaard ging. Het was een wilde rit vol avontuur, liefde en persoonlijke groei.

2023: nieuwe stappen

2023 stond voor mij zakelijk gezien in het teken van het nemen van nieuwe stappen. Het was een jaar vol veranderingen. Dat begon al aan het begin van vorig jaar, toen ik besloot mijn koers volledig te verleggen naar consultancy in plaats van mijzelf te integreren in de bedrijven van anderen. Een uitstekende keuze, waardoor allerlei mooie opdrachten op mijn pad kwamen. Hierdoor kon ik namelijk een veel breder scala aan ondernemers ondersteunen. En dankzij de coaching die ik volgde, heb ik mijn ondernemerschap naar grote hoogtes weten te tillen en leerde ik mijzelf beter kennen.

Het continu bezig blijven met persoonlijke ontwikkeling, reflectie en nieuwe mogelijkheden aangrijpen, zet ik graag door in 2024! Ook op privégebied was 2023 een geweldig jaar. Ik trouwde met mijn grote liefde en genoot van reizen naar Ibiza, Parijs en Puglia. Ja, ik ben dankbaar voor de afgelopen 12 maanden en heb enorm veel zin in dit jaar!

Online Business Manager in 2024

Mijn werk als Online Business Manager zet ik in 2024 door. Dit jaar hoop ik nog meer online ondernemers en coaches te ondersteunen om hun business weer te gaan runnen vanuit passie en energie. Waardoor ze al snel meer omzet en winst behalen in minder tijd. Gaan wij ook in 2024 samenwerken? Bekijk hier mijn aanbod!

Hi ik ben Manon Kamp

Online Business Partner & Strateeg. Empowering jouw next level door mindshifts & automations. Verbinder van experts & systemen voor groei.

Favoriete tools

GRATIS Power Tools Cheatsheet

Duurzame groei dankzij geautomatiseerde processen

Ontdek…

  • Welke processen jij binnen jouw bedrijf zo snel mogelijk kan automatiseren, waardoor er meer tijd overblijft voor jou om aan je bedrijf te werken.
  • Hoe je binnen jouw bedrijf tijd en kosten bespaart dankzij automatiseren.
  • Door inzicht in jouw processen en systemen, merk je al snel waar nog meer optimalisatie mogelijkheden binnen jouw bedrijf zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.