Testimonial Marlou Volkerink over werken met een online business partner

Marlou Volkerink is Business Coach en inspireert en helpt andere ondernemers om hun online bussines te laten groeien. Daarbij kijkt ze zowel naar de zakelijke als de persoonlijke kant. Ze vertelt over onze samenwerking.

Van Virtual Assistents tot Online Business Partner

Op een event een aantal jaren geleden hoorde ik voor het eerst over Virtual Assistents. Daar heb ik meteen werk van gemaakt en ervaarde al snel hoe fijn het is om dingen uit handen te kunnen geven. Toen mijn business begon te groeien en ik meer mensen om mij heen verzamelde, realiseerde ik mij: ik heb een team gebouwd. Er miste echter nog één heel belangrijke schakel: een Online Business Partner. Via via kwam ik in contact met Manon en kreeg meteen een heel goed gevoel bij haar. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en ik wil niet meer zonder Manon. 

Aandacht voor de juiste taken

Ze heeft ervoor gezorgd dat mijn team veel meer een echt team is geworden en ze heeft werk uit handen genomen door mensen onderling meer te verbinden. Omdat ik in de tussentijd ook nog moeder ben geworden en mijn tijd daardoor schaarser is, biedt Manon mij de mogelijkheid om te focussen op de dingen waar ik energie van krijg en waarin ik het beste ben. Daarom gaat mijn aandacht nu vooral uit naar coaching, het creëren van content voor m’n bedrijf en andere werkzaamheden die ervoor zorgen dat mijn bedrijf verder kan groeien. Manon zorgt ervoor dat alle ruis op de achtergrond verdwijnt. Zij zet alle lijntjes uit en is een belangrijke spin in het web.

Bedrijf naar een volgend niveau tillen

Naast alle dingen die ze regelt, is Manon een fijn persoon om mee samen te werken. Ze heeft een brede kennis en weet exact hoe ze mijn teamleden het beste kan aansturen. Een andere belangrijke toegevoegde waarde van onze samenwerking is dat ik met haar kan sparren over hoe ik mijn bedrijf naar een volgend niveau kan brengen. Ze denkt en kijkt kritisch met mij mee. Ik ben superblij met Manon! Boek vooral een kennismaking in met Manon om te ontdekken of jullie ook een goede match zijn.”

Wil jij ook stoppen met brandjes blussen en je focus leggen op de onderdelen van je business die echt belangrijk zijn voor groei? Gun jezelf een Online Business Partner. Ik ben een praktische coach voor ondernemers, en help je om weer grip te krijgen op je bedrijf en de beste tools in te zetten. Zodat je niet hoeft te kiezen tussen succesvol zijn of privé een leuk leven leiden. Laten we kennismaken en plan hier een gratis en vrijblijvend gesprek in.

Hi ik ben Manon Kamp

Online Business Partner & Strateeg. Empowering jouw next level door mindshifts & automations. Verbinder van experts & systemen voor groei.

Favoriete tools

GRATIS Power Tools Cheatsheet

Duurzame groei dankzij geautomatiseerde processen

Ontdek…

  • Welke processen jij binnen jouw bedrijf zo snel mogelijk kan automatiseren, waardoor er meer tijd overblijft voor jou om aan je bedrijf te werken.
  • Hoe je binnen jouw bedrijf tijd en kosten bespaart dankzij automatiseren.
  • Door inzicht in jouw processen en systemen, merk je al snel waar nog meer optimalisatie mogelijkheden binnen jouw bedrijf zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.