Mijn 10 favoriete business tools om je business soepel te laten draaien

Om je business succesvol en efficiënt te laten draaien, zet je handige tools in. In deze blog deel ik mijn 10 favorieten. Doe er je voordeel mee en bespaar tijd, geld en energie. Die je dan weer in andere taken kunt steken om je business verder te laten groeien. Win-win!

Asana

Projectmanagement next level. In Asana maak je een handig overzicht van alle lopende en toekomstige projecten, uitgesplitst in to do’s en inclusief een bewaking van je deadlines.

LastPass

LastPass maakt het delen van wachtwoorden tussen teamleden nog gemakkelijker. Je hoeft niet langer documenten rond te laten gaan en continu veranderde wachtwoorden aan te passen.

Google

Google is veel meer dan een zoekmachine. Ga gebruikmaken van de opslag en het delen van documenten in Google Drive. Ideaal als je werkt met een team en ook voor jezelf, want dankzij de cloudopslag bespaar je ruimte op je harde schijf en verklein je het risico dat er iets kwijtraakt.

Toggl

Toggl is hét systeem voor tijdsregistratie. Ga efficiënter werken en ontdek precies waar jij de meeste uren aan besteed.

Zoom

Need I say more? Zoom is de meest betrouwbare tool voor video calls.

Calendly

De geautomatiseerde vergaderplanner die het vinden en boeken van tijd supermakkelijk maakt.

Canva

Documenten die er professioneel, gepersonaliseerd en gelikt uitzien maak je met Canva. Van offertes tot Instagram posts en stories: de mogelijkheden zijn bijna eindeloos en het programma is lekker gebruiksvriendelijk.

Slack

Een handig communicatieplatform dat je koppelt aan jouw projectmanagement. Je gebruikt het als centraal kanaal en voorkomt er ruis mee via whatsapp of mail.

Moneybird

Een boekhoudpakket voor kleine en middelgrote ondernemers. Je volledige boekhouding kun je gemakkelijk bijhouden met Moneybird.

Active Campaign

Dé tool voor e-mailmarketing en het automatiseren van marketing en verkoop. Maakt bovendien je klantreis inzichtelijk en fungeert als CRM-systeem.

Misschien is niet elke tool op jou en je business van toepassing. Bovendien zijn er waarschijnlijk, naast mijn 10 favorieten, nog andere handige systemen die specifiek passen bij wat jij doet. De kunst is om uit te vinden wat bij jou past en ze voor je laten werken.

Wil jij weten hoe je ervoor zorgt dat je weer structuur krijgt in je onderneming? Gun jezelf een Online Business Partner. Ik ben een praktische coach voor ondernemers, en help je om weer grip te krijgen op je bedrijf en de beste tools in te zetten. Zodat je niet hoeft te kiezen tussen succesvol zijn of privé een leuk leven leiden. Laten we kennismaken en plan hier een gratis en vrijblijvend gesprek in.

Hi ik ben Manon Kamp

Online Business Partner & Strateeg. Empowering jouw next level door mindshifts & automations. Verbinder van experts & systemen voor groei.

Favoriete tools

GRATIS Power Tools Cheatsheet

Duurzame groei dankzij geautomatiseerde processen

Ontdek…

  • Welke processen jij binnen jouw bedrijf zo snel mogelijk kan automatiseren, waardoor er meer tijd overblijft voor jou om aan je bedrijf te werken.
  • Hoe je binnen jouw bedrijf tijd en kosten bespaart dankzij automatiseren.
  • Door inzicht in jouw processen en systemen, merk je al snel waar nog meer optimalisatie mogelijkheden binnen jouw bedrijf zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.