Dit is dé manier om deadlines te halen en je werk-privébalans te verbeteren

Vind je het als ondernemer lastig om deadlines te halen en merk je dat je werk-privébalans niet in evenwicht is? Dan wordt het tijd om in te grijpen. Voordat jij alleen nog maar aan het werk bent, je het plezier daarin verliest en je privéleven verwaarloost. Dat brengt jou en je bedrijf niet verder. Je bent niet de enige die hiermee worstelt. Het is een lastige valkuil voor veel ondernemers. Zorg ervoor dat je niet wordt opgeslokt door alleen maar stressvolle taken in je bedrijf. Ik hoor je zeggen: HOE DAN? Als ervaren Online Business Manager help ik online ondernemers al jaren met het terugvinden van een goede balans. Het enige wat jij hoeft te doen, is de juiste keuzes maken!

Halveer je to do-lijst

Het eerste waar je vanaf moet, is die oneindige to do-lijst. Wat ik met mijn klanten doe die elke dag opkijken tegen zo’n enorme lijst met taken, is zorgen dat we minstens de helft er vanaf halen. Dat klinkt onmogelijk, is het niet. Vaak blijkt dat verschillende taken gebundeld kunnen worden, de agenda slimmer ingedeeld en een vaste dagindeling ontbreekt. Door alleen al hierop te focussen, strepen we zo samen vaak al de helft van de taken af. En die privétijd is net zo goed een to do en daar reserveer je ook tijd voor. Een open deur, maar toch een eyeopener voor passievolle ondernemers.

Taken delegeren 

Delegeren kun je leren. Dat geldt voor elke ondernemer. Hoewel het soms bijna onmogelijk lijkt om taken uit handen te geven, kan dat vaak toch. De beperkende factor hierin ben je waarschijnlijk zelf. Je vindt het eng om te delegeren. Heel logisch. Daarom laat ik mijn klanten graag zien dat het juist veel voordelen biedt, waaronder meer tijd overhouden voor andere dingen. Zoals het laten groeien van je bedrijf, een welverdiende vakantie vieren of tijd doorbrengen met je gezin/ familie/ vrienden. 

Wil je snel meer overzicht, structuur en iemand die je helpt om dit te bereiken? Neem een Online Business Manager in de arm en herontdek je passie en energie. Terwijl je bedrijf gewoon doordraait en je meer omzet en winst behaalt in minder tijd. Ik help als ervaren business coach online ondernemers en hiermee. Meld je aan voor mijn System Essentials Pack

Zodat je snel meer rust ervaart en je ondernemersvuur opnieuw gaat branden. Samen nemen we alle processen onder de loep en maken een concreet actie- en stappenplan. Meer weten? 

Hi ik ben Manon Kamp

Online Business Partner & Strateeg. Empowering jouw next level door mindshifts & automations. Verbinder van experts & systemen voor groei.

Favoriete tools

GRATIS Power Tools Cheatsheet

Duurzame groei dankzij geautomatiseerde processen

Ontdek…

  • Welke processen jij binnen jouw bedrijf zo snel mogelijk kan automatiseren, waardoor er meer tijd overblijft voor jou om aan je bedrijf te werken.
  • Hoe je binnen jouw bedrijf tijd en kosten bespaart dankzij automatiseren.
  • Door inzicht in jouw processen en systemen, merk je al snel waar nog meer optimalisatie mogelijkheden binnen jouw bedrijf zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.