[ PODCAST ] #3: Mijn ondernemersreis

Mijn derde podcast is online! Vandaag deel ik met jullie; mijn ondernemersreis.

In deze aflevering vertel ik je alles over mijn ondernemers reis. Waar ik vandaan kom, wat ik heb gedaan, mijn learnings en fouten en hoe ik ben gekomen waar ik nu ben.

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

Je start je bedrijf vanuit je passie en/of expertise en op een gegeven moment ben je een gevangene van je eigen bedrijf, want alle processen zitten gekoppeld aan jou. Jij staat altijd AAN de knoppen te draaien.. dit is het moment dat je overweegt een eerste teamlid toe te voegen aan jouw team en je bedrijf gaat groeien. Ondanks die groeistappen worden jouw uren schaarser en moet je nog steeds zelf alle ballen in de lucht houden. Want ja, je moet een team managen, je ziet de kosten groeien en verhoogt daardoor je omzetdoelstellingen om het rendabel te houden en dat zorgt ervoor dat je keuzes maakt waar je eigenlijk niet achterstaat. Dit is onder andere een onderdeel dat de Online Business Partner faciliteert.

Jouw eerste teamlid is altijd voor een taak waar jij op leegloopt, of die je continu uitstelt omdat je er gewoonweg geen zin in hebt, maar het zal toch op dat allerlaatste moment moeten gebeuren. Maar waar jij uren deed over het wegwerken van alle mailtjes in jouw mailbox, is het niet de bedoeling dat de VA dit aantal uren per dag ook kwijt is aan jouw mailbox. Met haar expertise zal ze kijken waar ze kan elimineren en vooral veel meer automatiseren. Hierdoor is ze wellicht slechts de helft van de tijd bezig met jouw mailbox.

Daarnaast is een Online Business Partner jouw strategisch samenwerkingspartner die ook naast jou staat en kijkt hoe de processen efficiënter ingericht kunnen worden. Waar zit de potentie en waar moeten we wellicht afscheid van gaan nemen. Hoe gaan de lanceringen, hoe staat de planning en is het team op de hoogte van de hun aandeel binnen deze lancering en ‘last but not least’ hoe hebben wij alle projecten en het aanbod in één overzicht. Jij als ondernemer wil namelijk je focus op juiste onderdelen binnen jouw bedrijf en nog veel belangrijker, geen overhaaste, korte termijn, oplossingen gaan zoeken.

Wil je weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij je focust op de juiste onderdelen binnen jouw bedrijf en lekker ontspannen kan ondernemen? Luister naar mijn podcast en…. vraag nu mijn gratis 90 DAGEN PLAN aan, waarmee jij alvast een start kan maken zodat jij van al jouw dromen en doelen waarheid maakt.

Dit is hoe jij vanaf vandaag jouw doelen wel gaat halen

Speciaal voor ondernemers zoals jij, heb ik mijn 90 dagen plan ontwikkeld.
Het plan waarbij je vooruit kijkt én terugkijkt: Waar wil je meer van? Waar ben je trots op? En wat wil je bereiken?

Vanuit daar helpt mijn praktische download je om jouw grote doel voor het komende jaar (of jaren) op te knippen in haalbare doelen en acties voor vandaag,  deze maand en het komende kwartaal.

Met als resultaat? Je hoeft enkel je acties uit te voeren en jij behaalt jouw  doel. Hoe groot of ambitieus het ook is.

Dus, vraag jij je af hoe je haalbare (maar absoluut: ambitieuze) doelen stelt en bereikt?

Vraag dan nu mijn gratis HANDBOEK aan voor SUPER FOCUS:

Misschien vind je dit ook interessant: