Wat is een Online Business Partner?

Je bedrijf groeit, maar je hebt alsnog het gevoel dat je alle ballen zelf in de lucht moet houden. Tegelijkertijd merk je dat je uren schaarser worden. Je moet een team managen, ziet de kosten toenemen, verhoogt daarom je omzetdoelstellingen en verliest je focus. Is dit nu waarom je wilde ondernemen? Een Online Business Partner is precies wat jij nodig hebt.
Iemand die je coacht om structuur en focus terug te krijgen. Zodat jij weer dat gevoel van vrijheid ervaart en het plezier in het ondernemen terugkrijgt.

Dit doet een Online Business Partner
Online Business Partners helpen gepassioneerde ondernemers die worstelen met het managen van hun onderneming. Ze zorgen ervoor dat je een rotsvaste basis opbouwt en weer structuur en overzicht terugkrijgt. Met de juiste Online Business Partner werk je aan het bereiken van een ‘next level’ versie van je bedrijf. Voor alle randzaken wordt een slimme
en werkbare oplossing bedacht. Je bouwt samen aan een stabiel virtueel team om je hierbij te helpen. Zodat jij alle ruimte krijgt om te doen wat je wil doen en waar jij goed in bent.

Als Online Business Partner en strategisch coach ben ik je rechterhand om alle uitvoerende taken uit handen te nemen en te delegeren. Ik gooi alles in systemen, processen en tools. Laat je zien hoe je overzicht en inzicht krijgt en manage jouw bedrijf en team. Wat ik onder andere doe voor mijn klanten:

  • Projecten beheren en plannen – een aanstaande lancering of nieuw productaanbod managen
  • Dagelijkse leiding overnemen van een team
  • Teammanagement – van onboarding tot offboarding
  • Acties en teamleden afstemmen op de visie, strategie en doelen van je bedrijf
  • Onderzoek doen en rapportages opstellen en beoordelen
  • Slimme systemen opzetten
  • Taken automatiseren

Je krijgt al snel inzicht in waar je potentie zit en van welke taken je afscheid moet nemen. Jij wil je als ondernemer namelijk focussen op de juiste onderdelen van je bedrijf.

Wil je een Online Business Partner toevoegen aan je team? Heb je strategisch advies nodig? Laten we kennismaken en plan hier een gratis en vrijblijvende gesprek in.

Hi ik ben Manon Kamp

Online Business Partner & Strateeg. Empowering jouw next level door mindshifts & automations. Verbinder van experts & systemen voor groei.

Favoriete tools

GRATIS Power Tools Cheatsheet

Duurzame groei dankzij geautomatiseerde processen

Ontdek…

  • Welke processen jij binnen jouw bedrijf zo snel mogelijk kan automatiseren, waardoor er meer tijd overblijft voor jou om aan je bedrijf te werken.
  • Hoe je binnen jouw bedrijf tijd en kosten bespaart dankzij automatiseren.
  • Door inzicht in jouw processen en systemen, merk je al snel waar nog meer optimalisatie mogelijkheden binnen jouw bedrijf zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.