WITH FLOW TO BECOME CEO

Het VIP 1:1 traject om jouw bedrijf neer te zetten als een geoliede machine, waarbij jij de vrijheid hebt om te gaan en staan waar je wilt

Jouw bedrijf loopt zeker prima, een omzet van €150.000 tot €500.000 per jaar is voor jou niet vreemd, maar toch blijft er iets aan je knagen. Je werkt je nog steeds een slag in de rondte. Je team is nog niet 100% op elkaar ingespeeld, het ontbreekt jou aan voldoende overzicht en inzicht in de cijfers én je staat altijd aan voor je werk. Als een teamlid of klant jou nodig heeft, dan moet je er immers wel zijn.

Daardoor heb je zelf te weinig tijd om op de CEO positie te gaan zitten en te doen waar jij goed in bent: de strategie ontwikkelen, de kwaliteit van het aanbod hooghouden en content creëren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over jouw vrije tijd… Maar ook daar mag aan gewerkt worden. 😉 Je vraagt je vooral af: hoe kan ik nu verder groeien, zonder nog meer te gaan werken? Lees: het liefst minder te gaan werken.) Laat mij je helpen in het VIP 1:1 traject.

Verander je plan, niet je doel!

Op naar een bedrijf dat werkt als een geoliede machine

Jij hebt al lang bewezen dat je in staat bent om een mooi bedrijf te bouwen. Daar hoeven we het niet over te hebben. Wel is voor jou de tijd aangebroken om aan te scherpen en verder te automatiseren en uitbesteden, zodat je jezelf kan vrijspelen en je bedrijf klaar is om door te groeien.

Daarom gaan we onder andere aan de slag met:

 • Het helder krijgen van jouw visie en waarden, zodat je je bedrijf gaat inrichten op een manier die echt bij jou als persoon past.
 • Het samenstellen van een team dat bestaat uit A-spelers, waardoor je met een gerust hart vrij neemt.
 • Het verscherpen en/of versimpelen van jouw aanbod, zodat het voor jouw ideale klant nog duidelijker wordt voor wie jij er bent en wat je te bieden hebt.
 • Het inzichtelijk doorvoeren van (interne) processen, waardoor ieder teamlid precies weet wat hem te doen staat.
 • Het inzichtelijk krijgen van cijfers en financiën, zodat je precies weet wat de resultaten zijn, waar het geld naartoe gaat en wat je onderaan de streep overhoudt.
 • Het maken van een heldere jaarplanning, zodat je gericht en met focus aan je doelen werkt én ze ook behaalt. Ongeacht hoeveel uur je werkt in de week.

Wat we concreet gaan doen

6 maanden lang neem ik je mee door alle stappen die je nodig hebt om jouw doelen helder te krijgen én ze te behalen. Dat begint bij de basis en dat ben JIJ! Je gaat vanuit je hart keuzes maken, daarmee maken wij jouw visie helder en scherp en met de juiste mindset werken aan je doelen. Je gaat aan de slag met je energiemanagement, de energiezuigers laten we los en zorgen voor meer focus op de juiste zaken. Want wanneer jij in balans bent, zal je veel sneller groeien.

Het traject bestaat uit verschillende onderdelen, die ik hieronder nog even heb uiteengezet.

1. Intake vragenlijst
Deze vragenlijst is als de eerste fase van jouw coaching proces. Hoe meer informatie je kunt geven, des te beter ik in staat zal zijn om jou de beste service te leveren en je te helpen om jouw doelen te bereiken.

2. Kolbe persoonlijkheidstest
Deze test geeft jou & mij inzicht in hoe jij werk aanpakt, waar je energie van krijgt en waar jij goed in bent. Dit dient als blauwdruk voor het laten groeien van een business op jouw voorwaarden.

3. Tijdsregistratie Toggl + inplannen vrije dagen
Je registreert je uren natuurlijk al in Toggl, maar ik wil dat je 2 weken lang echt letterlijk elke actie die je uitvoert registreert en noteert. Zo kunnen we nog beter inzichtelijk krijgen hoe we aan je efficiëntie kunnen werken. Daarnaast gaan we ook samen vrije dagen inplannen. Dit vind ik persoonlijk een belangrijk onderdeel van de vrijheid die bij ondernemen hoort. Hoe plan jij je vrije dagen in en hoe zou jij idealiter je vrije dagen in willen plannen?
4. Kick-off (3 uren)
Tijdens de 3 uur durende kick-off, de start van ons traject, gaan we samen de groei doelstellingen helder en concreet uitwerken in een roadmap die je gedurende het traject ten uitvoering gaat brengen. Hierin smeden we jouw ondernemersdromen om tot concrete groei doelstellingen die je gedurende het traject gaat bereiken.
5. 12x 1-op-1 sparring sessies a 30 min
Gedurende het traject hebben wij iedere 2 weken een coaching call van +/- 30 min. Uit eigen ervaring weet ik dat een maandelijkse sparring sessies niet altijd genoeg is. Veel blijft onder de radar, waardoor je onnodig blijft aanmodderen en minder vooruitgang boekt. Daarom kortere calls maar met een grotere regelmaat. Na elke call plannen we gelijk de volgende in.
We bellen via Zoom en je krijgt na afloop een opname van de call in je inbox.
6. 2x 1-op-1 training in Bergen (ieder 2 uur)
Tijdens deze 2 uur durende trainingen gaan we naar gelang jouw behoefte inzoomen op een specifiek onderwerp uit jouw op-maat-gemaakte roadmap. Dit kan variëren van conversie optimalisatie, business modellen, sales, verdienmodellen, e-mail marketing, financiën tot online adverteren etc.
7. Wekelijkse check-in via Trello
Wekelijkse check-in via Trello bord o.b.v. KPI’s die tijdens de kick-off meeting zijn vastgesteld. Zodat je met focus kunt blijven werken en we tijdig kunnen bijsturen wanneer je uit koers raakt. Toegang ontvang je na de kick-off.

Na dit VIP 1:1 traject heb jij…

 • Een bedrijf dat voor je werkt, waardoor jij niet meer afhankelijk bent van jouw eigen uren en je eindeloos kunt opschalen.
 • Een team dat bestaat uit A-spelers, waardoor jij de werkzaamheden met een gerust hart uit handen kan geven.
 • Een ijzersterk -maar simpel- aanbod, dat super aantrekkelijk is voor jouw ideale klant.
 • Helder werkprocessen, waardoor werkzaamheden uitbesteden nog makkelijker wordt.
 • Inzicht in de financiën van omzet tot kosten en winst, zodat je precies weet waar je het beste in kan investeren en wat er onderaan de streep overblijft.
 • Een bedrijf dat volledig aansluit op jouw visie en waarden.
 • Een heldere jaarplanning en voldoende vrije tijd voor jezelf, zodat je én kan genieten van jouw ondernemersvrijheid én door kan groeien met jouw bedrijf.

Dat alles gaan we samen verwezenlijken in het VIP 1:1 traject voor (op dit moment) een investering van €10.000.

Is dit iets voor jou? Laten we kennismaken!

Ben jij de ondernemer die €150.000 tot €500.000 omzet per jaar draait en wil je nu lekker doorgroeien, zonder nog langer jouw eigen vrijheid op te geven? Dan is dit 1:1 traject echt iets voor jou.

Ben je benieuwd naar de kansen die ik voor je zie? Meld je dan nu aan voor een matchgesprek.