LIKE A BOSS VIP DAG

In 1 dag vanuit focus aan het roer van je bedrijf!

Ben jij klaar met dat gehaaste gevoel?

Je werkt uren en uren, maar onderaan de streep is de winst niet enorm. Het is haast alsof je een baan voor jezelf hebt gecreeerd. Maar daarvoor ben jij geen ondernemer geworden. Je ziet door de bomen het bos niet meer en rent van hot naar her. Een klusje hier, een taak daar. Met als resultaat: geen vrije tijd, stress en geen duurzame strategie om door te groeien. Sterker nog, je het geld weglopen. Het kost je tijd. Natuurlijk, het levert wel iets van geld op, maar je merkt vooral dat je hoge kosten hebt en zowel financieel als energie weinig over.

Tijdens de Like a Boss Vip dag ga ik je helpen om meer overzicht te krijgen: waar gaat jouw tijd naartoe en ligt het aanbod prijs/x-aantal uren in verhouding? Want jij mag gaan staan voor wat je waard bent en vanuit jouw eigen visie gaan werken aan een strategie en jouw doelen om door te groeien.

Optimize Your Business!

Wat gaan we precies doen?

Like a Boss is een 4 uur durende live VIP strategiesessie. We gaan samen de groei doelstellingen helder en concreet uitwerken in een roadmap, die je gedurende de komende 90 dagen ten uitvoering gaat brengen. Hierin smeden we jouw ondernemersdromen om tot concrete groei doelstellingen.

Na LIKE A BOSS VIP DAG:

R

ervaar jij meer rust en focus dankzij een helder plan!

R

is je waarde vergroot wat zich vertaalt in meerwaarde voor je klanten. Je groeit hiermee automatisch naar een hoger tarief.

R

pak jij de rol van CEO en heb jij de touwtjes weer in handen

R

weet jij welke acties nodig zijn om jouw doel te behalen.

R

weet jij welke processen geoptimaliseerd moeten worden om te stoppen met brandjes blussen.

R

heb je een helder groeiperspectief voor jezelf, jouw rol en voor wat je je klanten wil bieden. 

R

ben je minder adhoc bezig, investeer je ook in het bouwen aan je bedrijf en bouwt daarmee ook aan de lange termijn van jouw bedrijfsgroei.

R

weet je nog beter waar jouw energie van aangaat en wat voor jou de grote energielekken zijn in je werk en week. 

R

heb je een aanbod die helpt je resultaten te behalen, zonder overwerkt te zijn.

R

stuur je niet op omzet, maar ook op winst – like a boss!

Meet & Match call

Klik hier om gratis een vrijblijvend match gesprek met mij te plannen.

Meet your mentor?

Mijn naam is Manon Kamp en ik ben de katalysator die uitgeputte ondernemers in staat stelt om uit de implementatie modus te stappen en vanuit hun zone-of-genius te ondernemen. Hey CEO!

Dance, love, sing, live

Ik ervaar vrijheid door keuzes te maken die mij en mijn gezin dienen. Spontane dagen op het strand hier vlakbij, weg in eigen land met onze gepimpte caravan of heerlijke vakanties in het buitenland voor zowel skien als zonnen. Ik vraag mijzelf iedere keer af: welke keuze ligt in lijn met mijn waarden en visie? En dit is ook wat ik mijn klanten meegeef binnen mijn aanbod.

Vanuit mijn rol als online business partner, ben ik dol op systemen en details die ervoor zorgen dat processen in kaart gebracht worden. Het is mijn missie om samen met jou een rotsvaste basis op te bouwen, je team te laten groeien en je bedrijf te vergroten! Zonder jouw plezier of vrijheid te verliezen.

Ben jij klaar voor groei en wil jij meer rust en focus ervaren?

Boek dan nu jouw Like a Boss VIP dag en ontdekt hoe jij vanuit structuur en rust kan gaan werken, zodat je verdient wat je waard bent en de vrijheid ervaart waarvoor je ondernemer bent geworden.

Like a boss

€ 1.750

R

reflectie afgelopen periode

R

jouw missie, visie en waarden weer helder

R

audit van de processen (en team) binnen je bedrijf

R

doelen concretiseren voor de komende 90 dagen + takenlijst van je doelen

R

jouw 90 Days Of Flow Actieplan op papier

In twee keer

€ 878

In een keer

€ 1.750

In drie keer

€ 585