Het 90 dagen plan handboek

Met deze 3 stappen ga jij ieder doel halen

Vraag nu het handboek aan en ontdek:

  • Waarom je jouw doelen tot nu toe niet gehaald hebt én op welke simpele manier jij wel haalbare doelen gaat stellen
  • Hoe je zeker weet dat je op de juiste weg bent en eenvoudig tussentijds kunt bijsturen
  • Hoe je focus behoudt en concrete acties formuleert, waarmee jij gestaag naar je doel toewerkt

Verander je plan, niet je doel!

Over Manon

Mijn naam is Manon Kamp en ik geloof dat je niet hoeft te kiezen tussen vrijheid & plezier ervaren OF succesvol zijn. Jij kan een succesvol bedrijf leiden EN leven in het moment. ZONDER dat het aan je voorbij gaat en je achteraf denkt: had ik maar, of was ik maar…

Ik help ambitieuze online ondernemers groeien, door hun onderneming vanuit focus en efficiëntie in te richten. Zodat je weer plezier krijgt in het runnen van je bedrijf, ruimte voelt om te groeien én meer vrijheid ervaart.

Mis je het overzicht, ben je op zoek naar structuur of loop je tegen het maximum van je uren aan? I’ve got your back. Met mijn online marketing achtergrond ben ik jouw samenwerkingspartner én side-kick, sta ik naast je en zorg ik voor jouw online business management.. Ik beloof je meer inzicht, structuur en het allerbelangrijkste: focus op ondernemen en (door-)ontwikkelen. Maar voor nu gaan we eerst samen haalbare doelen stellen en behalen!

AVG Toestemming