Mastermind CEO your FLOW

In 4 maanden misbaar in jouw bedrijf

Vrij zijn én groeien met je bedrijf? Dat kan!
Echt misbaar zijn in je bedrijf. Dat zijn (nog) niet veel ondernemers. Misschien is dat herkenbaar voor je. Dat je nog niet echt lekker rustig op vakantie kan gaan of vrij kan nemen gedurende de week. Er komt altijd wel weer een appje of een mailtje van een klant of teamlid tussendoor. Dat kan niet wachten!

Terwijl je enerzijds zo graag door zou willen groeien en anderzijds meer vrije tijd wilt hebben. Jij wilt tijd voor jouw gezin, de geliefden om je heen, voor jezelf én je bedrijf laten groeien. En weet je? Je hoeft niet te kiezen. Jij kan een succesvol bedrijf leiden EN leven in het moment. ZONDER dat het aan je voorbij gaat en je achteraf denkt: had ik maar, of was ik maar…

We maken het mogelijk in de Mastermind CEO your FLOW. Samen met 8 andere online ondernemers gaan we een professionaliseringsslag maken. Je gaat jouw eigen blauwdruk creëren voor een professionele service verlening. Daarbij starten we bij de basis en dat ben JIJ! Je gaat vanuit je hart keuzes maken, daarmee maken wij jouw visie helder en scherp en met de juiste mindset werken aan je doelen. Je gaat aan de slag met je energiemanagement, de energiezuigers laten we los en zorgen voor meer focus op de juiste zaken. Want wanneer jij in balans bent, kun je veel sneller groeien.

Verander je plan, niet je doel!

Wat gaan we precies doen?

4 maanden lang neem ik je mee door alle stappen die je nodig hebt om jouw doelen helder te krijgen én ze te behalen. Het traject bestaat uit verschillende onderdelen, die ik hieronder nog even uiteen heb gezet.

Kick-off (1,5 uren)
Tijdens de 1,5 uur durende kick-off, de start van ons traject, gaan we samen de groei doelstellingen helder en concreet uitwerken in een roadmap die je gedurende het traject ten uitvoering gaat brengen. Hierin smeden we jouw ondernemersdromen om tot concrete groei doelstellingen die je gedurende het traject gaat bereiken.

Kolbe persoonlijkheidstest
Deze test geeft jou & mij inzicht in hoe jij werk aanpakt, waar je energie van krijgt en waar jij goed in bent. Dit dient als blauwdruk voor het laten groeien van een business op jouw voorwaarden.

Tijdsregistratie Toggl
Ik wil dat je 2 weken lang echt letterlijk elke actie die je uitvoert registreert en noteert. Zo kunnen we nog beter inzichtelijk krijgen hoe we aan je efficiëntie kunnen werken.

Inplannen vrije dagen
Vrije dagen inplannen vind ik persoonlijk een belangrijk onderdeel van de vrijheid die bij ondernemen hoort. Hoe plan jij je vrije dagen in en hoe zou jij idealiter je vrije dagen in willen plannen?

6x groep sparring sessies a 60 min
Gedurende het traject hebben wij iedere 2 weken een coaching call van +/- 60 min, waarbij we samen sparren in de groep en je jouw persoonlijk case kan voorleggen. Na afloop van elke coachingsessie worden er minimaal 3 acties op papier gezet die weer naar een volgende stap leiden.

Wekelijkse check-in via Trello
Wekelijkse check-in via Trello bord o.b.v. KPI’s die tijdens de kick-off meeting zijn vastgesteld. Zodat je met focus kunt blijven werken en we tijdig kunnen bijsturen wanneer je uit koers raakt. Toegang ontvang je na de kick-off.

Na de Mastermind…

  • Heb jij inzicht in de mogelijkheden om vanuit jouw visie en waarden de CEO van jouw bedrijf te zijn
  • Heb jij jouw aanbod aangescherpt op basis van prijs en inhoud
  • Ken jij de automatiseringsmogelijkheden voor jouw bedrijf en heb je al het een en ander in gang gezet
  • Weet jij welk (groei-)potentieel er in jou en jouw bedrijf zit
  • Weet jij welke stappen je nog hebt te zetten om door te groeien tot de CEO van jouw bedrijf
  • Heb je inzicht in de financiën en weet je precies waar jouw geld naartoe gaat en hoeveel er binnen komt

Dit alles om jou meer misbaar te maken binnen jouw bedrijf, zodat je én lekker kan ondernemen én lekker vrij kan zijn.

Kom in gesprek!

De Mastermind CEO your FLOW is speciaal voor vrouwelijke ondernemers die al lekker bezig zijn en zo’n €100.000 tot €500.000 omzetten per jaar. En die klaar zijn om misbaar te worden in hun bedrijf en meer te gaan automatiseren en uitbesteden.

De investering voor de mastermind is €3500 en ik heb slechts 8 plekjes!

Is dit iets voor jou? Meld je dan nu aan voor een matchgesprek!