System Essentials Pack

Maak de omslag binnen (en met) jouw bedrijf!

Ben jij je de bottleneck in jouw bedrijf?

Je bedrijf loopt goed, maar… het groeien gaat niet van harte. Je raakt verstrikt in alle systemen en processen. Het staat niet als een huis, waardoor je eigenlijk iedere keer het wiel opnieuw uitvindt. Of nog erger! Je bent teveel tijd kwijt aan brandjes blussen..

Met de System Essentials Pack krijg je inzicht in

  • welke processen gekoppeld zijn aan jouw aanbod
  • welke systemen/software hiervoor nodig is
  • welke teamleden/experts nodig zijn

Je gaat beoordelen wat werkt en wat niet en scherpt hier jouw Standaard Proces op aan, voor duurzame groei vanuit efficientie en structuur. Zodat je kan stoppen met de dagelijkse processen continu opnieuw uitvinden, ieder teamlid weet wat jij van hen verwacht en jij weer lekker door kan groeien vanuit jouw visie een voorwaarden.

 Inzicht in de bestaande processen binnen je bedrijf

Meet your mentor?

Mijn naam is Manon Kamp en ik ben de katalysator die uitgeputte ondernemers in staat stelt om uit de implementatie modus te stappen en vanuit hun zone-of-genius te ondernemen. Hey CEO!

Dance, love, sing, live

Ik ervaar vrijheid door keuzes te maken die mij en mijn gezin dienen. Spontane dagen op het strand hier vlakbij, weg in eigen land met onze gepimpte caravan of heerlijke vakanties in het buitenland voor zowel skien als zonnen. Ik vraag mijzelf iedere keer af: welke keuze ligt in lijn met mijn waarden en visie? En dit is ook wat ik mijn klanten meegeef binnen mijn aanbod.

Vanuit mijn rol als online business partner, ben ik dol op systemen en details die ervoor zorgen dat processen in kaart gebracht worden. Het is mijn missie om samen met jou een rotsvaste basis op te bouwen, je team te laten groeien en je bedrijf te vergroten! Zonder jouw plezier of vrijheid te verliezen.

Ben jij klaar voor groei en wil jij meer rust en focus ervaren?

Boek dan nu jouw Like a Boss VIP dag en ontdekt hoe jij vanuit structuur en rust kan gaan werken, zodat je verdient wat je waard bent en de vrijheid ervaart waarvoor je ondernemer bent geworden.

System Essentials Pack

T.w.v. € 147 nu voor € 27

R

19 SOPS (Standard Operating Procedure*) waaronder:

  • Social Media – handleiding hoe communiceren met volgers en online inplannen
  • Live dag – wat is er allemaal nodig volledige checklist
  • Asana – templates om overzicht aanbod en bedrijfsdoelstellingen overzichtelijk te hebben
R
2 Asana templates (Goal Planning + Product Overview)
R
1 meeting template
R
1 Master spreadsheet (overzicht van alle SOP’s)

Ben jij klaar voor groei en wil je stoppen met jezelf saboteren?
Vraag nu direct jouw System Essentials Pack aan!

System Essentials Pack

was € 147,00
nu voor € 27,00

Let op: koop met het e-mailadres waarop je alle relevante materialen en instructies wilt ontvangen!

*Standaard operating procedures 

Dit is een schriftelijke werkinstructie waarin uitgebreid wordt beschreven hoe een bepaalde handeling uitgevoerd dient te worden, met als doel uniformiteit te creëren in de uitvoering van de handeling en daardoor in het eindresultaat ervan.