Durf te groeien, durf te leiden – Like A Boss!

Stel je voor dat je niet langer vastzit in het eindeloze getouwtrek van taken en klusjes, maar dat je een bedrijf leidt met een duidelijke visie en een strategie die je groei versnelt.

Dat is waar Like A Boss consultancy voor staat – het antwoord op het gehaaste gevoel dat je bedrijf momenteel kenmerkt.

Durf te groeien, durf te leiden – Like A Boss!

Stel je voor dat je niet langer vastzit in het eindeloze getouwtrek van taken en klusjes, maar dat je een bedrijf leidt met een duidelijke visie en een strategie die je groei versnelt.

Dat is waar Like A Boss consultancy voor staat – het antwoord op het gehaaste gevoel dat je bedrijf momenteel kenmerkt.

Het Verhaal van Jouw
Succesvolle Reis

Heb je het gevoel dat je meer uren werkt dan dat het oplevert? Alsof je een baan voor jezelf hebt gecreëerd in plaats van een bloeiend bedrijf?

Je bent niet de enige. Het is tijd om de koers te veranderen, om van hot naar her rennen te stoppen en een strategie te omarmen die échte groei brengt.

Leiderschap in Ondernemen

Like A Boss is er om jou te helpen een sterk fundament te bouwen voor versnelde groei. We gaan samen aan de slag om schaalbaarheid te creëren en nieuwe online verdienmodellen toe te voegen. Het resultaat? Meer omzet én winst in minder tijd, zodat je weer kunt ondernemen vanuit passie en energie.

Met Like A Boss ervaar je meer rust en focus dankzij een helder plan. Jij neemt als leider de touwtjes weer in handen en weet precies welke acties nodig zijn om jouw doelen te behalen. Schaalbaarheid en nieuwe verdienmodellen creëren worden inzichtelijk, en je stopt met het blussen van brandjes. Je hebt een helder groeiperspectief, investeert in het bouwen aan je bedrijf en richt je op de lange termijn van jouw bedrijfsgroei.

“Manon is de betrouwbare gids die je bedrijf naar succes leidt, door zorgen weg te nemen in het doolhof van ‘specialisten’ en scherp te blijven, altijd een stap voor. Een absolute aanrader voor ondernemers op zoek naar groei.”

Manon is een buitengewone businessmanager die niet alleen betrouwbaar is, maar ook in staat is om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te leiden. Ze neemt de zorgen weg in het complexe landschap van “specialisten” en zorgt ervoor dat je gedurende het jaar scherp en gefocust blijft. Kortom, een absolute aanrader voor elke ondernemer die op zoek is naar succes en groei.

– Lot Beukers

 

Jouw Reis Met Like A Boss

Als ambitieuze ondernemer met een bewezen aanbod, ben je klaar voor de volgende groeifase. Met persoonlijke coaching, een concrete strategie en actieplan, een betrouwbare sparringpartner, helderheid en focus, leidt je jouw bedrijf vanuit energie. Overweldigd door een gebrek aan overzicht? Wij helpen je te structureren, versimpelen en systematiseren, zodat jouw grootste dromen en ambities werkelijkheid worden.

Dus, stop met sturen op omzet en begin met sturen op winst – Like A Boss!

Neem de leiding over jouw bedrijf en ontdek hoe je met ons traject niet alleen resultaten behaalt, maar ook geniet van een gebalanceerd en energiek ondernemerschap. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten? Like A Boss is er om je te begeleiden op jouw reis naar succes.

Stel je voor dat jouw onderneming een reis is, en Like A Boss is jouw betrouwbare gids die je door de uitdagende paden van groei leidt.

Dit traject biedt flexibiliteit, met tijdsduur van 3, 6, of 12 maanden, zodat jij de juiste route kunt kiezen die past bij jouw behoeften.

Of je nu een specifiek onderdeel binnen je bedrijf wil optimaliseren, hulp nodig hebt bij het bepalen van je startpunt, of gewoon eerst wil ervaren hoe het is om met mij samen te werken?! Vanaf € 888 per maand investeer je in de transformatie van jouw onderneming.

Introducing

Like A Boss – bouw een sterk fundament voor versnelde groei

Met Like A Boss aan jouw zijde, bouw je een sterk fundament voor versnelde groei. Ontdek de kunst van schaalbaarheid en voeg nieuwe online verdienmodellen toe. Behaal meer omzet én winst in minder tijd, waardoor je weer kunt ondernemen vanuit passie en energie.

Wat Jij Krijgt Met Like A Boss:

R

Ervaar rust en focus dankzij een helder plan.

R

Pak als een ware leider de touwtjes weer in handen.

R

Weet precies welke acties nodig zijn om jouw doelen te behalen.

R

Ontvang inzicht in schaalbaarheid en het creëren van nieuwe verdienmodellen.

R

Identificeer processen die geoptimaliseerd moeten worden om brandjes te blussen.

R

Heb een helder groeiperspectief voor jezelf, jouw rol en wat je klanten wil bieden

R

Investeer in de lange termijn van jouw bedrijfsgroei en stop met adhoc bezig zijn.

R

Ontdek waar jouw energie van aangaat en verminder energielekken in je werk en week.

R

Bied een resultaatgericht aanbod zonder overwerkt te raken, en stuur op winst – like a boss!

3 maanden traject

betaal in 1x
of per maand 888,-

6 maanden traject

betaal in 1x
of per maand 888,-

12 maanden traject

betaal in 1x
of per maand 888,-

“Haar benadering om zowel naar de zakelijke als de persoonlijke kant te kijken, heeft mijn team tot een hecht geheel gesmeed.”

Manon heeft een onschatbare rol gespeeld in het laten groeien van mijn online business. Haar benadering om zowel naar de zakelijke als de persoonlijke kant te kijken, heeft mijn team tot een hecht geheel gesmeed. Vanaf het moment dat ik Manon als mijn Online Business Partner verwelkomde, heeft ze de juiste taken op zich genomen, waardoor ik me kon concentreren op wat ik het beste doe. Als moeder met beperkte tijd is haar ondersteuning van onschatbare waarde geweest. Manon heeft niet alleen alle operationele ruis weggenomen, maar heeft ook mijn bedrijf geholpen om naar een hoger niveau te tillen. Haar brede kennis en kritische blik hebben mijn team naar succes geleid. Ik ben dankbaar voor onze samenwerking en raad iedereen aan om een kennismaking met Manon te boeken om te zien of zij ook de perfecte match zijn voor hun groeiende onderneming.

– Marlou volkerink

 

Ben jij klaar voor de volgende stap in groei?

Als ambitieuze ondernemer met een bewezen aanbod, zoek je nu een strategische partner om de volgende fase in te gaan.

Kies voor:

  • Persoonlijke coaching.
  • Concrete strategieën en actieplannen voor heldere doelen.
  • Een sparringpartner voor praktische tips en vragen.
  • Helderheid, focus en rust in je denken.
  • Leid je bedrijf met energie, weg van overweldiging.
  • Structuur, vereenvoudiging en systematisering van je grootste ambities.
  • Duidelijkheid in de benodigde acties en systemen.

Met Like A Boss Consultancy, leid jij je bedrijf als A BOSS. Durf te groeien, durf te leiden – Like A Boss!