Discovery Call met Manon

Benut jouw volledig potentieel!

Wil jij ook het verhaal van gebrek aan overzicht herschrijven? Ontdek de mogelijkheden hoe wij jouw bedrijf kunnen transformeren in een goede geoliede machine, zodat je slimmer kunt werken in plaats van harder. Jouw pad naar een evenwichtiger en succesvoller bedrijf begint hier!

Je bedrijf loopt goed, maar… het opschalen gaat niet van harte. Je raakt verstrikt in alle systemen en processen. Het staat niet als een huis, waardoor je eigenlijk iedere keer het wiel opnieuw uitvindt. En je doet stiekem nog steeds veel te veel zelf. Hoe fijn zou het zijn als je inzicht krijgt in wat je mag elimineren, automatiseren én delegeren?

Dan is deze Discovery Call echt iets voor jou. We beoordelen wat werkt en wat niet en maken een plan voor duurzame groei vanuit efficiëntie en structuur. Zodat je kan stoppen met de dagelijkse processen continu opnieuw uitvinden, ieder teamlid weet wat jij van hen verwacht en jij weer lekker door kan groeien vanuit jouw visie een voorwaarden.

Free Yourself!

Klinkt een van deze scenario’s bekend?

R

Je maakt langere dagen dan ooit tevoren vergeleken met je baan in loondienst.

R

Je merkt nog steeds dat je een aantal, zo niet alle, repetitieve taken in jouw online bedrijf uitvoert. Zelfs als je een team hebt dat je bijstaat, voelt het alsof je ze voortdurend aanstuurt.

R

De groei van jouw bedrijf stagneert of beweegt zich momenteel in een pijnlijk langzaam tempo.

R

Je beschikt niet over gestroomlijnde systemen waarmee je zelfs de eenvoudigste terugkerende taken binnen jouw bedrijf kunt delegeren.

R

Op vakantie gaan is een zeldzame luxe geworden, omdat een weekje wegblijven de stabiliteit van jouw dagelijkse bedrijfsvoering in gevaar kan brengen.

Wil jij:

R

een concrete strategie én actieplan om jouw haarscherpe doelen te behalen

R

een sparringspartner waar je bij terecht kan voor praktische vragen en tips

R

vanuit energie jouw bedrijf leiden

R

het gevoel van vrijheid ervaren

R

een bedrijf als geoliede machine

Meet your mentor?

Mijn naam is Manon Kamp en ik ben de katalysator die uitgeputte ondernemers in staat stelt om uit de implementatie modus te stappen en vanuit hun zone-of-genius te ondernemen. Hey CEO!

Dance, love, sing, live

Ik ervaar vrijheid door keuzes te maken die mij en mijn gezin dienen. Spontane dagen op het strand hier vlakbij, weg in eigen land met onze gepimpte caravan of heerlijke vakanties in het buitenland voor zowel skien als zonnen. Ik vraag mijzelf iedere keer af: welke keuze ligt in lijn met mijn waarden en visie? En dit is ook wat ik mijn klanten meegeef binnen mijn aanbod.

Vanuit mijn rol als online business partner, ben ik dol op systemen en details die ervoor zorgen dat processen in kaart gebracht worden. Het is mijn missie om samen met jou een rotsvaste basis op te bouwen, je team te laten groeien en je bedrijf te vergroten! Zonder jouw plezier of vrijheid te verliezen.

Ben jij klaar voor groei en wil jij meer rust en focus ervaren?

Boek dan nu jouw Discovery Call en ontdek hoe jij vanuit structuur en rust kan gaan werken, zodat je verdient wat je waard bent en de vrijheid ervaart waarvoor je ondernemer bent geworden.

Discovery Call

€ 249,-

R

1 uur Zoom call met Manon

R

Je worstelt met een uitdaging, of een probleem of wil het over een andere boeg gooien. Het is daarom belangrijk om jouw grootste pijnpunten te ontdekken..

R

Een beoordeling van de huidige technische platforms die je gebruikt, of ze aan jouw behoeften voldoen, en hoe het nog efficiënter kan.

R

We kijken samen naar nieuwe kansen, om tot een inzicht te komen.

In twee keer

€ 125

In een keer

€ 249

Let op: koop met het e-mailadres dat je wilt gebruiken om je aan te melden voor de call en waarop je alle relevante materialen en instructies wilt ontvangen!